Skip links

O NAMA

Naša misija

Kompanija Minel Enim Smederevo d.o.o. postoji da bi svim klijentima iz domena procesne i termo-tehničke opreme i postrojenja, kao i proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija pružala proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta u dogovorenim rokovima, a svojim zaposlenima omogućila rad u visokokvalitetnom tehničko-tehnološkom okruženju uz poštovanje svih principa savremene poslovne etike, koji oslikavaju međusobno uvažavanje i poverenje, pripadnost kolektivu i pojedinačni doprinos ugledu Preduzeća.

Sistem menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu

Sistem menadžmenta kvalitetom

Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine

Sertifikat za Zavarivanje

Minel-Enim

Delatnost

U svojoj ponudi Kompanija Minel Enim Smederevo d.o.o. nudi širok spektar radova u koje spadaju: bravarsko-monterski, zavarivački, rezački, limarski i elektro radovi. Svojim višedecenijskim kvalitetnim radom i posvećenošću zaslužili smo poverenje mnogih partnera u sferi poslovanja u kojem obavljamo naše delatnosti.

Održavanje industrijskih
postrojenja

HBIS Serbia Smederevo i Messer Tehnogas AD

Dugogodišnjim radom u fabrici HBIS Smederevo i Messer Tehnogas AD, nadogradili smo svoje iskustvo u održavanju velikih industrijskih postrojenja. Zato smo danas jedna od retkih firmi u Srbiji koja poslove velikog obima i kompleksnosti može da obavlja samostalno.

Montaža svih vrsta cevovoda
(aluminijum, prohrom, čelik, predizolovani...)

Toplifikacija

O kvalitetu i poznavanju onoga što radimo dovoljno dobro govori činjenica da već 20 godina unazad održavamo toplifikacioni sistem u Požarevcu, u šta spada i montaža toplotnih podstanica, kao i zavarivanje cevi svih vrsta i dimenzija.

Izrada, montaža i održavanje
čeličnih konstrukcija

Firma od poverenja

Kompanija Minel Enim Smederevo d.o.o. je svojim radom zadobila poverenje mnogih postrojenja i fabrika u izradi i montaži cevnih mostova, konstrukciji metalnih hala, montaži antenskih stubova, montaži pocinkovanih metalnih konstrukcija i drugih poslova iz ovog domena.

Poslove koji uključuju radnu mehanizaciju

Viši nivo poslovanja

Izvođenje građevinskih i industrijskih poslova nije moguće uspešno obaviti bez radne mehanizacije, koja ceo radni proces čini lakšim i podiže ga na viši nivo. Zato je tu Minel Enim Smederevo d.o.o. da i u ovoj fazi poslova profesionalno odgovori na najkompleksnije zahteve i reši mnoge problem

Minel-Enim
Istorija
1948. 1948.

Osnivanje

MINEL je osnovan 1948. godine kao državno preduzeće za izgradnju elektroenergetskih i termoenergetskih objekata. Preduzeće je oblik i organizaciju rada usklađivalo sa pozitivnim propisima privrednog zakonodavstva i zahtevima domaćeg i stranog tržišta.

1974. 1974.

OOUR
MINELENIM

U periodu osnivanja OOUR-a 1974. godine u RO MINEL osniva se OOUR MINEL ENIM sa sedištem u Beogradu, kao specijalizovana organizacija za montažu termoenergetskih, elektroenergetskih i industrijskih objekata.

1993. 1993.

Radna organizacija

Osvajanjem domaćeg i inostranog tržišta, kao i sa povećanjem broja zaposlenih, u skladu sa tadašnjim zakonskim propisima MINEL ENIM se transformiše prvo u radnu organizaciju, zatim u preduzeće sa svojim radnim jedinicima u svim republikama SFRJ, i potom u deoničarsko društvo u sastavu MINEL HOLDING korporacije. Odlukom Skupštine D.D. MINEL ENIM Beograd, marta 1993. godine osniva se Minel Enim Smederevo d.d. za projektovanje, proizvodnju i montažu termoenergetske, elektroenergetske, industrijske i prehrambene opreme i postrojenja. Odlukom Skupštine D.D. MINEL ENIM Beograd, marta 1993. godine osniva se Minel Enim Smederevo d.d. za projektovanje, proizvodnju i montažu termoenergetske, elektroenergetske, industrijske i prehrambene opreme i postrojenja.

2003. 2003.

Privatizacija

U skladu sa Zakonom o svojinskoj transformaciji d.d. MINEL ENIM Smederevo se 2003. godine privatizuje i organizuje kao MINEL ENIM Smederevo a.d., preduzeće za proizvodnju i montažu procesne, prehrambene i termotehničke opreme i postrojenja.

2008. 2008.

Sadašnjost

Od 2008. godine MINEL ENIM postaje Kompanija Minel Enim Smederevo d.o.o. i pod ovim imenom preduzeće danas postoji i posluje.

Minel-Enim

Naša misija

Kompanija Minel Enim Smederevo d.o.o. postoji da bi svim klijentima iz domena procesne i termo-tehničke opreme i postrojenja, kao i proizvodnje i montaže čeličnih konstukcija pružala proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta u dogovorenim rokovima, a svojim zaposlenima omogućilo rad u visokokvalitetnom tehničko-tehnološkom okruženju uz poštovanje svih principa savremene poslovne etike, koji oslikavaju međusobno uvažavanje i poverenje, pripadnost kolektivu i pojedinačni doprinos ugledu Preduzeća.

Dodajmo i to da naša misija podrazumeva i nastavak uspešnog trajanja i razvoja na tržištu sa izgrađenim sopstvenim identitetom i prepoznatljivim imidžom.

Minel-Enim

vizija

U Kompaniji Minel Enim Smederevo d.o.o. posvećeni smo postizanju poslovnog i finansijskog uspeha dok ostavljamo prepoznatljivo pozitivan i trajan pečat ne samo na tržištu kojem poslujemo, već i u društvu u kojem živimo i radimo.

Naša vizija oslikava naše ambicije projektovane u uspešnu budućnost:

1.

Povećano učešće na tržištu

2.

Uvećana dobit smanjenjem troškova i povećanjem efikasnosti

3.

Unapređena kvalifikaciona struktura preduzeća omogućena kontinuiranim usavršavanjima zaposlenih kroz neophodne obuke, bolju motivaciju i razvijen timski rad

4.

Stalna i neprekidna briga o bezbednosti zaposlenih sa tendencijom smanjivanja povreda, kao i izgubljenih radnih sati zbog povređivanja. U tom smislu naš krajnji cilj - nula povreda

5.

Poboljšani uslovi rada kroz obnavljanje opreme i ulaganje u radni prostor

6.

Kontinuirana briga o zaštiti životne sredine sa ciljem da se ne dogode nikakvi incidenti zagađivanja okoline

7.

Sertifikovan efektivan i efikasan integrisani menadžment sistem

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali korisničko web iskustvo